Alla inlägg under augusti 2008

Av ♥Susanne♥ - 18 augusti 2008 13:34

 



Just nu har det hänt lite tråkiga saker i familjen, så jag orkar inte blogga just nu. Återkommer så snart lusten kommer igen.

Ha det så bra!

Fnuttisen full av känslor!



Av ♥Susanne♥ - 16 augusti 2008 07:23

 


Hann inte skriva något igår då dagen var fullspäckad och på kvällen sen var jag "halvdöd".

På morgonen skulle jag gå upp med sonen vid halv6, men vaknade redan vid kvart över4 försökte somna om men det var svårt småslumrade nog till lite. Gick upp kvart över5 gjorde frukost och väckte sonen dottern hade gått upp samtidigt som mig så vi tog en morgonfika ihop. Gubben kom och hämtade sonen vid tjugo över6 dottern hängde med då också för att hoppa av vid pendeltåget. Gick sen på vanlig morgonpromenad. Sen satte jag igång att dammsuga och plocka lite då jag skulle titta på en större lägenhet och hon skulle titta på min. Åkte iväg och gick ut med daghunden Shiela efter det åkte jag direkt för att titta på lägenheten.

Jag visste ungefär hur den såg ut så jag ville bara se vilket skick den var i.

Den var väl OK men det får man ju ta när den är bygd på 60-talet, min är byggd på 80-talet så standarden blir det ju skillnad på+ att jag har uteplats. Den här ligger en våning upp med en liten mysig balkong. Vi har en 2:a nu och dottern ska ju flytta hem pga studier så vi måste ha större så jag tar nästan vad som helst i nuläget. Kommer att sakna min lägenhet med "radhuskänsla" men vad ska man göra. Mina barn kommer alltid att komma i första hand även när jag är 80år.

Hon blev helt kär i min lägenhet och vem skulle inte bli det, den passar henne perfekt då hon är ensamstående med en 5 årig dotter.

Det enda som känns lite jobbigt med den nya lägenheten är att inom några år ska det bli ett stammbyte, jobbigt när dom håller på men fint när det blir klart. Efter det kom min andra dotter som jag hämtade vid tåget ska vara hundvakt åt hennes 2 hundar då döttrarna skulle åka på "minisemester" till Helsingfors. Så ni kan ju förstå att jag är helt slut idag 6 st småhundar (medelvikt 2,8) + att jag passar grannens "blandis" då hon är på bröllop i helgen känns som ett hunddagis. Gubben är nog glad att passar bonusdotterns hus så han slipper "kenneln".

Till middag köpte jag Sushi och när jag åt den tittade jag på en film(ovanligt va?) 27 Dresses hette den riktigt bra faktiskt men än engång en typisk "tjejfilm" (passar på när gubben inte är hemma)

Som ni förstår så blir det hundpromenader mest hela tiden då jag inte kan ta alla på en gång + att grannens hund är ff valp men ändå stor så han måste man ta ensam. Sonen hjälpte mig med kvällspromenaden så den gick vi på tillsammans x2

Sen kröp jag ner i sängen och när jag säger kröp så stämmer det nästan och somnade på en gång.

Vaknade nu vid halv sju var faktiskt så slut så att små tjejerna släppte jag ut på baksidan och tog sen en liten promenad men grannens hund.

Nu sitter jag här och försöker vakna till men tänkte att jag var tvungen att skriva av mig lite så att jag inte kommer efter för mycket med bloggandet.

Idag är inget direkt planerat, blir ett gäng promenader sen vet jag inget mer än.


Tjingeling/Fnuttisen the dogwalker!




Av ♥Susanne♥ - 14 augusti 2008 21:01

av skratt har jag efter att vi tittat på en rolig film. "What happens in Vegas" heter filmen med Cameron Diaz & Ashton Kutcher .

 

En riktigt rolig film som man satt och småskratta åt hela tiden. Jag älskar båda två som skådespelare och tillsammans så blir det bara superbra! Kanske en lite typisk "tjejfilm" som gubben skulle säga, så det var bara jag och dottern som såg den då.Kan verkligen rekommendera den.

Idag blev det kycklingsallad till middag *mums*.

Ska snart hoppa i säng då jag ska upp tidigt imorgon bitti, ska se till att sonen kommer iväg till sin sista dag på sommarjobbet, gubben brukar väcka honom men nu är han husvakt hos min bonusdotter som är på bröllop i Skåne. Så 5.30 kommer klockan att ringa


Ska titta på en större lägenhet imorgon då dottern ev ska flytta hem så då behöver vi större, hoppas hon vill byta som jag ska till. Är lite nervös fastän det var hon som svarade på min bytesannons. Så håll tummarna nu för att hon tycker om min lägenhet.

Nä nu ska jag läsa lite Bloggar sen kryper jag ner i sängen och ropar på


Tjing/Fnuttisen



Av ♥Susanne♥ - 13 augusti 2008 21:33

Idag har vädret varit ok här någon enstaka regnskur men i solsken. När jag var liten sa min mamma till mig att om det regnar när solen skiner så "dansar guds änglar" tycker det är lite gulligt. Har som sagt plockat med både det ena och det andra här hemma idag. Till middag blev det fisk (pangius) sås och potatis. Vi började titta på en film medans vi åt, "Hancock" med Will Smith. Den var så där, liite väl överdriven.

Efter den var jag ju tvungen att se finalen i "Crowned" eftersom jag sett dom tidigare avsnitten.

 

Vinnande Mor & Dotter!


Just nu tittar jag på ett förlossningsprogram på Tv4 Fakta. Min dröm har alltid varit att bli barnmorska men den fick jag avstå när jag blev sjuk. Så jag äääälskar sånna program.

Snart är det dags för "kvällkissen" med Africa och sen blir det till att hoppa i säng.


Godnatt alla trogna läsare och "otrogna" med för den delen!


Tjingeling/Fnuttisen småtrött!

Av ♥Susanne♥ - 13 augusti 2008 09:00


Ja då är det Lill-lördag igen, var tar veckorna vägen? På måndag börjar sonens skola igen och vardagen kommer att börja rulla på som vanligt (rätt så skönt faktiskt)

Idag blir det dom vanliga hundpromenaderna, har inget annat speciellt på schemat så det blir väl en massa "småplockande" hemma som vanligt. Hur mycket kan man plocka egentligen? Var kommer allt ifrån om man nu plockar hela tiden? Hmmm förstår inte riktigt det går liksom inte ihop.

Igårkväll blev det latmansmiddag "Pizza" som var rätt så god. Nu när vardagen börjar igen (på måndag) så ska maten bli bättre igen måste forsätta min resa mot en bättre vikt. Träningen ska påbörjas regelbundet igen också, längtar faktiskt. Nä nu står Africa och glor på mig så jag tror hon vill gå ut nu.


Ha det!

/Fnuttisen

Av ♥Susanne♥ - 12 augusti 2008 21:43

Av ♥Susanne♥ - 12 augusti 2008 07:59

Godmorgen2060.gif picture by ANWALL


Ja då är man hemma igen! Kom hem redan i söndags men hade en "Deppdag" igår så datan fick stå där alldeles själv. Idag känns det bättre och nu ska jag försöka återberätta lite om helgen.

Vi stack i väg vid 2 tiden i fredags molnen hängde tunga och vi höll alla tummar, tår och tassar för att det inte skulle regna något mer. Morgonen hade bjudit på ett par omgångar regn men inget spöregn. Sonen körde heeela vägen från Skogås (södra stockholm) till Norrtälje + 2 mil till. Det var första gången han körde genom stan (city) och det gick jättebra.

 


När vi kom fram till Norrtälje så var far och son väldigt, väldigt kissnödiga och nöden har ingen lag (inte när man är kille iaf) så det blev en kisspaus.

*fniss* det hade dom ingen aaaaning om att jag fotade.

Forsatte sen dom 2 sista milen och så var vi äntligen framme.

Det blev den obligatoriska välkomstdrinken när vi kom fram och massor med prat såklart (vi har ett helt år att ta igen)

Mina "svärisar" bor ju i Spanien och är hemma i Sverige 1-2 månader varje sommar. Så det blir en hel del att berätta, när man pratar med dom i Spanien så blir det ju bara korta telefonsamtal.

Svärisarna!


Lite senare började vi förbereda maten och det blev ju Grillat som vanligt! Vädrets makter hade vi övertag om och regnet höll sig borta och vi kunde sitta ute. Resten av kvällen åt vi och så drack vi och så åt vi kräftor och drack lite till och pratade en väldig massa bla, bla, bla osv.

Kvällen blev nog rätt så sen och alla somnade gott.

På lördagsmorgonen var det strålande sol och frukost i det fria


Lördagen fortsatte i samma anda som fredagen massor med prat god mat och som sagt några drinkar till.

Sen hade vi också den obligatoriska 5 kampen där förloraren får diska efter maten, alltid lika roligt. När vi nästan var klara började det att regna så middagen blev inomhus, så vi klarade oss länge från blötan. Det tackar vi för!!!!

Den kvällen stupade alla i säng lite tidigare än fredagen.

När vi vaknat på söndagen blev det en snabbfrukost och sen packade vi ihop våra saker och åkte hem. Skönt att slippa all trafik.

När vi kom hem blev det till att hoppa in i duschen och den vanliga letningen efter om man lyckats få med sig någon fästing hem. Vi klarade oss den här gången.

Vi hade en underbar helg!!! + att vädret skötte sig!

(Ulla o Flecke tack för eran gästfrihet!)


Tijingeling/Fnuttisen


Ps. Tyvärr blev det inte så mycket bilder, har man trevligt glömmer man bort kameran iaf gör jag det.Ds

Av ♥Susanne♥ - 8 augusti 2008 10:52

Strax hoppar vi in i bilen och åker mot Norrtälje. Vädret har blivit bättre, slutat regna och solen försöker sig fram. Jag har som sagt bett till Vädergudarna det verkar som om någon lyssnade lite iaf. Kommer kanske att mobilblogga lite och mmsblogga men det beror alldeles på täckningen ute i skogen. Annars får ni ha en trevlig helg för det ska jag ha!


readyforweekend.jpg picture by ANWALL



Tjingeling/Fnuttisen förväntansfull!

Ovido - Quiz & Flashcards