Alla inlägg den 12 augusti 2008

Av ♥Susanne♥ - 12 augusti 2008 21:43

Av ♥Susanne♥ - 12 augusti 2008 07:59

Godmorgen2060.gif picture by ANWALL


Ja då är man hemma igen! Kom hem redan i söndags men hade en "Deppdag" igår så datan fick stå där alldeles själv. Idag känns det bättre och nu ska jag försöka återberätta lite om helgen.

Vi stack i väg vid 2 tiden i fredags molnen hängde tunga och vi höll alla tummar, tår och tassar för att det inte skulle regna något mer. Morgonen hade bjudit på ett par omgångar regn men inget spöregn. Sonen körde heeela vägen från Skogås (södra stockholm) till Norrtälje + 2 mil till. Det var första gången han körde genom stan (city) och det gick jättebra.

 


När vi kom fram till Norrtälje så var far och son väldigt, väldigt kissnödiga och nöden har ingen lag (inte när man är kille iaf) så det blev en kisspaus.

*fniss* det hade dom ingen aaaaning om att jag fotade.

Forsatte sen dom 2 sista milen och så var vi äntligen framme.

Det blev den obligatoriska välkomstdrinken när vi kom fram och massor med prat såklart (vi har ett helt år att ta igen)

Mina "svärisar" bor ju i Spanien och är hemma i Sverige 1-2 månader varje sommar. Så det blir en hel del att berätta, när man pratar med dom i Spanien så blir det ju bara korta telefonsamtal.

Svärisarna!


Lite senare började vi förbereda maten och det blev ju Grillat som vanligt! Vädrets makter hade vi övertag om och regnet höll sig borta och vi kunde sitta ute. Resten av kvällen åt vi och så drack vi och så åt vi kräftor och drack lite till och pratade en väldig massa bla, bla, bla osv.

Kvällen blev nog rätt så sen och alla somnade gott.

På lördagsmorgonen var det strålande sol och frukost i det fria


Lördagen fortsatte i samma anda som fredagen massor med prat god mat och som sagt några drinkar till.

Sen hade vi också den obligatoriska 5 kampen där förloraren får diska efter maten, alltid lika roligt. När vi nästan var klara började det att regna så middagen blev inomhus, så vi klarade oss länge från blötan. Det tackar vi för!!!!

Den kvällen stupade alla i säng lite tidigare än fredagen.

När vi vaknat på söndagen blev det en snabbfrukost och sen packade vi ihop våra saker och åkte hem. Skönt att slippa all trafik.

När vi kom hem blev det till att hoppa in i duschen och den vanliga letningen efter om man lyckats få med sig någon fästing hem. Vi klarade oss den här gången.

Vi hade en underbar helg!!! + att vädret skötte sig!

(Ulla o Flecke tack för eran gästfrihet!)


Tijingeling/Fnuttisen


Ps. Tyvärr blev det inte så mycket bilder, har man trevligt glömmer man bort kameran iaf gör jag det.Ds

Ovido - Quiz & Flashcards