Alla inlägg den 22 april 2008

Av ♥Susanne♥ - 22 april 2008 22:38


Klicka på bilden
Direktlänk


Såg den alldeles nyss på TV igen efter ett tags uppehåll man blir så glad!!!!!!!

Det blev ingen träning idag ingen solning heller då solarierna var upptagna.
Men hoppas att jag ska må bättre tills i morgon eller på torsdag saknar att träna men orkar tyvärr inte än.

Natti Natti/Fnuttisen gäspandes!

Av ♥Susanne♥ - 22 april 2008 13:37

Har sååååå ont i magen har faktiskt klarat mig ett bra tag nu troligtvis pga. kosten.
Men efter utekvällen i fredags så tackade magen för sig och sa upp sig verkar det som. Hela lördagen låg jag och spydde och sov, lite baksmälla var det nog men det var den som fick hela cirkusen att dra igång. I fredags blev det lite blandat kompott från drinklistan och det är en STOR bov i dramat det vet jag (att man aldrig lär sig) *suck*
I skrivandes stund känns det lite bättre men jag är ff matt och har svårt för att äta. Så det är magmedecin och småätande som gäller just nu.
Får se vad som händer med vägningen på fredag då jag som sagt småäter just nu och inte har tränat sen i fredags. Ska hänga med Line till Gymmet i dag får se hur det känns då jag kanske provar på men känns det fel så avbryter jag med en gång, ska fråga träningscoachen när jag kommer dit vad hon tycker.
Saknar träningen........saknar pigga JAG!!!!!!
Hatar att må så här*grrrr*
Vägningen tar jag som sagt med en klackspark den här veckan då den kommer att se helt annorlunda ut än dom tidigare veckorna.
Ska träffa Sofie på Valborg så att jag kommer ta nya "tjockisbilder" då och bilder på dom nya svarta byxorna som blivit min nya måttstock.
Nä nu ska jag ta en hundpromenad i det soliga vädret, så långt jag nu orkar i det här "matta" tillståndet men lite är bättre än ingenting.

Ha det så bra i solen!!!!
Kramizar/Fnuttisen småvissen.


Ovido - Quiz & Flashcards